Üdvözlünk a  Monarchy Dance Wokshop weboldalán!
 
Az Esély a Művészetre- Esély a Sportra KHA 2006 óta rendez tánckurzusokat.  Három év kihagyás után most új helyszínen, új koncepcióval rendezzük programunkat. Győr a kultúra városa, Bécs–Pozsony–Budapest találkozásánál fekszik, tehát kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik ahhoz, hogy a Monarchy Dance Workshopot nemzetközi szintre emeljük. Célunk egy olyan nyugat-európai színvonalú program létrehozása, ahol évről évre a szakma nemzetközi szintű táncművészei vagy mesterei a felkért előadók és ahol kiemelt figyelmet fordítunk a táncművészet magyar kiválóságainak meghívására. Mindezzel a magyar kulturális értékeket népszerüsítjük. Célunk, hogy rendezvényünkön a táncos szakma egész keresztmetszete megtalálható legyen. Ennek érdekében  amatőr és a profi táncosoknak, valamint  táncos növendékeknek  megfelelő szintű és stílusú órákat kínálunk: Klasszikus balett, kortárs tánc, limón alapú modern tánc, modern repertoár és  amerikai jazz kurzusokat.
 
 
Válaszd a mi nyári workshopunkat!
 
Mestereink olyan karizmatikus személyiségek, akiket különös szakmai érdeklődés övez. Tanulj nemzetközi szinten is ismert szólistáktól, táncosoktól, nagy tudású mesterektől, kreatív koreográfusoktól! Kurzusunkon valamennyi tanár professzinális előadói múlttal rendelkezik!
Mit ajánl Győr?
 
 
Belvárosa barokk stílusú épületekkel övezett, az ezeréves kereszténység emlékei visszatekintést engednek a múltba. A színjátszásnak, a zene- és táncművészet szeretetének nagy hagyományai vannak a városban.  A Győri Balett egyik legmeghatározóbb együttese a magyar táncéletnek. Győr fesztiválváros, többek között a Magyar Táncfesztivált is évről évre itt rendezik meg. A folyók találkozása, az utak összefutása, a győri emberek vendégszeretete, a fiatalos lendület és a patinás város izgalma: ez Győr, a találkozások városa!

 

 
2
3
4
5
6
7
8
9
11
1/2